Webinar

Energie-efficiëntie in de zorgsector

Volg de webinar van BDO en Odot op 6 februari 2024

De energietransitie zorgt bij bedrijven voor heel wat kopzorgen, met de stijgende energieprijzen bij uitstek.

Maar hoe zet je als zorgorganisatie nu best deze energieuitdagingen om in duurzame mogelijkheden? BDO en Odot to the rescue met een boeiende webinar op 6 februari!

“Hoe moet ik omgaan met de nieuwe risico’s die we vinden in energiecontracten sinds 2023? Hoe kies ik de juiste oplossingen, zoals batterijen, energiedelen, flexibiliteit, zonnepanelen,… om mee te zijn in de energietransitie? En hoe volg ik best mijn energieverbruik, energiekosten en piekvermogens op?”

Het zijn maar enkele herkenbare vragen waar elke (zorg)organisatie momenteel van wakker ligt en waar Odot en BDO graag voor jou mee aan de slag gaan.

Tijdens deze webinar kom je te weten hoe we jou kunnen helpen bij het uitbouwen van een duurzaamheidsstrategie en het efficiënt beheren van energiekosten en -verbruik.

Zo creëren we je ideale energielandschap aan een zo laag mogelijke kost. En dat allemaal op basis van jarenlange expertise, diepgaande kennis van de energiemarkt en de verwachte evoluties en tendensen.

Exclusieve aanbieding voor de eerste vijf inschrijvingen

De eerste vijf bedrijven die zich inschrijven krijgen gratis toegang tot de exclusieve kost- en consumptiemanagementsdienst van Odot voor een periode van drie maanden. Deze tool is dé ideale manier om je energieverbruik, -kosten, en CO2-uitstoot te monitoren en efficiënter te maken, wat jou al heel wat van die kopzorgen zal besparen. Snel zijn is de boodschap!

Inschrijven voor deze webinar is niet langer mogelijk.