Webinar

Wat is de impact van de globale energietransitie op je energiekosten?

Ontdek het in de webinar van energie-expert Odot

Sinds juni 2023 participeert BDO Belgium in Odot, dé partner in Energy Accounting. Samen met Odot willen we bedrijven helpen bij het creëren van de meest voordelige én duurzame energiestrategie voor de toekomst.

Bij deze nodigen we jou graag uit voor onze webinar op dinsdag 19 maart 2024, 12u30 – 13u30.

Deze webinar biedt een unieke kans om inzicht te krijgen in de uitdagingen en kansen die de energiemarkt in 2023 hebben gevormd en welke trends de komende jaren jouw energiebeslissingen zullen beïnvloeden.
De energie-experts van Odot zullen zich richten op het belang van een geïntegreerde aanpak voor de energiesituatie van jouw onderneming.

Zo komen onder andere volgende topics aan bod:

  • Welke impact hebben de nucleaire exit en onstabiele aanvoer van aardgas op de aan- en verkoopprijzen van jouw energie, en hoe kan de opkomst van Power Purchase Agreements (PPA’s) je beschermen tegen deze prijsrisico’s? 

  • Hoe beïnvloeden flexibiliteit, onbalanskosten en batterijopslag de rendabiliteit van jouw duurzame productie en hoe ga je om met de nieuwe verplichtingen met betrekking tot zonne-installaties?

  • Wat is het belang van CO²-monitoring op jouw bedrijf en hoe dit te integreren in je duurzaamheidsstrategie?

  • Welke uitdagingen brengen de versnelde evolutie van elektrisch vervoer met zich mee voor jouw bedrijf en hoe beperk je de kosten van het vernieuwde capaciteitstarief?

Wil je meer weten over het strategische partnerschap tussen BDO en Odot?
Lees het volledige artikel op onze website: BDO investeert in energie scale up Odot.

Schrijf je hier in en maak kennis met Odot.